myTube, o aplicaţie de Youtube mai specială pentru WP8

myTube, o aplicaţie de Youtube mai specială pentru WP8

Deşi este greu să reinventezi experienţa navigării pe , creatorii aplicaţiei myTube pentru Windows Phone au reuşit destul de bine.

myTube Windows Phone 8 YouTube

Pe Windows Phone, ca pe orice altă platformă, există multe aplicaţii prin care puteţi vedea clipuri de pe YouTube. Printre acestea se numără o aplicaţie intitulată şi, de săptămâna aceasta, aplicaţia myTube dezvoltată de Ryken Apps.

Există mai multe elemente prin care myTube iese în evidenţă. Cel mai impresionant mi se pare rularea de clipuri în fundal, în spatele comentariilor, a sugestiilor şi a altor elemente de interfaţă. Puteţi foarte uşor să ajustaţi calitatea redării unui clip, iar dacă aveţi o fantezie pentru a vedea un clip de 100 de ori, aveţi şi această posibilitate. În plus, indiferent ce faceţi în aplicaţie, dacă aţi întors telefonul în mod panoramă clipul din fundal vine în prim plan şi umple ecranul. O mare parte din funcţiile de navigare prin interfaţă se rezumă la swipe-uri oriunde pe ecran, indiferent dacă vreţi să derulaţi sau să ajungeţi la comentariile aferente respectivului clip. Dacă sunteţi în pană de inspiraţie, prima oară când intraţi în aplicaţie, o serie de categorii sugestive vă vor oferi cu siguranţă ceva bun de vizionat. Nu lipsesc desigur câteva moduri prin care să vă puteţi crea liste cu clipurile preferate sau prin care să le partajaţi pe reţele de socializare.

MyTube Microsoft Windows Phone WP8

Aplicaţia costă patru lei, dar are o puteţi instala de probă pentru a vedea dacă, din punctul vostru de vedere, preţul este justificat. Eu sunt de părere că merită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: