Microsoft se da batut in lupta cu Google pentru aplicatia YouTube de WP

, 09 Oct, 12:00

Dupa multiple versiuni ale aplicatiei YouTube postate si scoase din Windows Phone Store, renunta sa mai incerce sa se opuna Google.

microsoft google youtube windows phone

Microsoft se ocupa de dezvoltarea unui numar impresionant de aplicatii importante din Windows Phone Store. Printre acestea, se numara de ceva timp si . Din pacate, desi era o aplicatie foarte bine gandita, cu o interfata prietenoasa si functii precum descarcarea de clipuri pentru vizionare offline, aceasta a fost atacata de Google. Motivul principal al reprosului a fost faptul ca trecea peste reclamele afisate pe site. Dupa ce Microsoft a remediat acel aspect, cei de la Google au gasit altceva cu care sa puna bete in roate. Finalitatea? Pentru mult timp nu a existat o aplicatie oficiala de YouTube in Windows Phone Store.

Situatia s-a rezolvat, intr-un fel. Microsoft s-a dat batut si odata cu ultima versiune ajunsa in Windows Phone Store nu veti face decat sa instalati un link catre pagina web optimizata pentru mobil YouTube.com.

Partea buna este ca cei de la Google au imbunatatit semnificativ experienta oferita de cel mai popular site de streaming din lume. Din acest motiv, dupa ce va autentificati, va puteti urmari in continuare clipurile la care v-ati abonat si istoricul clipurilor vizionate de alungul oamenilor.

Partea neplacuta este ca ati ramas fara posibilitatea de a primi notificari sau de a downloada clipurile care va incanta.

In final, aceasta solutie a venit dupa mai multe luni in care cei de la Google au refuzat sa faca un compromis in ceea ce priveste functionalitatea pe care o poate oferi o aplicatie. In acelati timp, gigantul din Mountain View a refuzat sa-si creeze o aplicatie proprie de streaming pentru Windows Phone, punandu-i pe cei de la Microsoft in dificultate.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

sa gasit si goagal cu ce sa le puna bete-n roate microstift-ului,cu utube…un site cam tolerat d.p.d.v. al drepturilor de autor.

si oricum nu se compara complexitatea si calitatea aplicatiilor microstift cu banalitatea si mediocritatea aplicatiilor goagal

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail