Music Vault vă oferă gratuit pe YouTube 12.000 de concerte senzaţionale

Music Vault vă oferă gratuit pe YouTube 12.000 de concerte senzaţionale

Fanii muzicii rock, jazz, r&b şi nu numai au primit o veste foarte bună de la Music Vault, sub forma unei de 12.000 de concerte.

Music Vault concerte online youtube

Muzica de calitate, indiferent sub ce formă vine, cine o interpretează sau din ce gen face parte, reprezintă o încântare. Din acest motiv, ar trebui să perceţi gestul celor de la Music Vault ca pe un cadou senzaţional. Nu de alta, dar, în orice altă situaţie, ar fi fost imposibil să fi experimentat gratuit atât de multe episoade din .

Cu toate acestea, exact asta se întâmplă pe canalul de YouTube Music Vault. Aici aveţi acces la peste 12.000 de clipuri muzicale, de la 480p până la Full HD, pe care le puteţi viziona gratuit. Toate au titluri sugestive formate din numele artistului, numele concertului sau al melodiei, anul şi locaţia în care a avut loc. În baza de date sunt incluse şi concerte mai noi, dar cea mai atrăgătoare parte constă în concerte de acum 30 – 40 de ani de la Santana, Bruce Springsteen, The Who, Bob Dylan şi mulţi alţi. La prima privire, fanii muzicii rock sunt favorizaţi, dar există şi multe excepţii de la regulă. Una dintre ele este această interpretare live a melodiei RESPECT de Aretha Franklin din 1971.

În total este vorba de peste 2000 de ore de concerte sau aproximativ 83 de zile, depinde cum vreţi să le vizionaţi. În spatele acestui proiect s-au aflat peste doi ani de ,,restaurare, transferare, mixaj şi mastering a mii de casete din arhiva enormă” a Music Vault. Nu putem decât să sperăm că întreaga colecţie va fi disponibilă online mulţi ani de acum înainte.

Citește și: