MSI aduce la CeBIT un ultrabook de gaming cu monitor 3K

MSI aduce la CeBIT un ultrabook de gaming cu monitor 3K
15:00 10.03.2014

Următoarea generaţie de ultrabook-uri va pune accent pe display-uri HiDPI. Dacă nu era evident până acum, ne confirmă acest trend la CeBIT, cu un uktrabook de gaming cu monitor 3K.

ultrabook msi GS60_Ghost_02

Săptămâna aceasta se desfăşoară la Hanovra un nou târg de tehnologie cu numele de CeBIT. Deşi acesta nu este la fel de important precum IFA de exemplu, această realitate este cauzată de accentul pe soluţii business şi enterprise care domină evenimentul. Chiar şi în aceste condiţii însă, de multe ori mai scapă pe la standuri şi câteva jucării noi dedicate utilizatorilor obişnuiţi.

În acest caz, este vorba de un altfel de . Acesta este de fapt un sistem de gaming ultracompact, fără a fi foarte mic. Are un monitor 3K – un display de 15,6 inci, configurabil cu o rezoluţie de până la 2880 x 1620 pixeli. În acelaşi timp, se încadrează în 2 kilograme fără câteva grame şi 1,95 centimetri grosime. Arată impresionant, fără a fi ostentativ. Acesta este unul dintre primele sisteme portabile care va veni cu noua generaţie de GPU-uri de la NVIDIA, pe arhitectură Maxwell, motiv pentru care ar trebui să se comporte exemplar cu cele mai multe jocuri moderne. Cum se întâmplă de obicei în cazul unor astfel de sisteme, configuraţia internă depinde foarte mult de client, opţiunile de upgrade fiind foarte variate.

Cu preţuri între 1600 şi 2000 de euro, noul MSI GS60 Ghost Pro poate fi achiziţionat cu procesoare până cel mai recent Intel Core i7 şi WiFi 802ac. Partea de stocare poate fi asigurată de două hard disk-uri sau, în funcţie de buget, două SSD-uri în Super RAID.

Primele astfel de sisteme vor fi livrate începând cu luna viitoare, atât în Europa, cât şi în Asia sau America.

ultrabook msi GS60_Ghost_04

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI