MSI lansează trei noi modele de plăci de bază FM2+

, 05 Mar, 08:12

MSI a lansat de curând trei noi modele de plăci de bază pentru socket-ul FM2+ de la AMD.

MSI_A58M-E35_01

Probabil că unul din motivele lansării acestor plăci de bază este și faptul că CeBIT 2014, conferința de tehnologie de la Hanovra este pe cale să înceapă, deși nu s-au anunțat prea mulți producători de hardware pe acolo. Noile plăci de bază MSI A58-G41 PC Mate, MSI A58M-E35 și MSI A58M-E33, oferă suport pentru noile procesoare Kaveri  fiind compatibile și cu procesoarele AM2 ca Richland și Trinity.

Plăcile de bază vor fi disponibile în format ATX și mATX, oferind o conectivitate foarte bună cu controller-ul Dothill RAID, LAN onboard, PCIe 3.0 SATA 3 și până la 12 porturi USB. Plăcile vin cu o multitudine de funcții multimedia ca de exemplu codare H.264 hardware, suport pentru video 4K, playback Blu-Ray și opt canale audio.

Cu ajutorul procesoarelor Kaveri, plăcile de bază MSI A58 vor suporta configurații de până la trei monitoare 4K. MSI folosește pe aceste plăci condensatoare solide de calitate pentru a asigura funcționarea stabilă a PC-urilor configurate cu acestea. Funcțiile de genul OC genie 4 ajută la overckock-area rapidă și care nu necesită cunoștințe deosebite din partea utilizatorilor. Vorbim totuși de niște preset-uri, astfel încât pentru rezultate optime în overclocking este nevoie de ceva experiență.

MSI_A58M-E33_01

MSI_A58-G41_PC_Mate_01

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail