Morpheus din Matrix nu a murit, face reclamă la maşini [VIDEO]

Morpheus din Matrix nu a murit, face reclamă la maşini [VIDEO]

Pe lângă Neo, Morpheus a fost personajul meu preferat din , motiv pentru care mă bucur teribil că a reintrat în activitate, fie şi într-o reclamă.

red-or-blue-pill-matrix-neo-morpheus kia ad

Este incredibil ce poţi obţine cu banii potriviţi, mai ales când este vorba de reclame menite a fi difuzate pe timpul Super Bowl de anul acesta.

Vă mai aduceţi aminte de momentul cheie din primul film Matrix din 1999 în care Morpheus îi oferea două pastile lui Neo? În timp ce partea cu pastila roşie şi pastila albastră a intrat în istorie, o echipă de marketing creativă a adaptat-o pentru reclama de mai jos. ,,Iei cheia albastră, te intorci la luxul pe care îl cunoşti, iei cheia roşie şi nu vei mai privi luxul la fel.” Faptul că vorbim de o reclamă la o maşină Kia este un detaliu care trece parcă neobservat în momentul în care veţi rămâne cu ochii lipiţi de ecran de curiozitate. În plus, niciodată nu-l veţi mai vedea pe Morpheus din Matrix cântând Turandot-ul lui Puccini. În realitate, sistemul audio al maşinii generează acele sunete de calitate, dar modul foarte plauzibil în care gesticulează personajul nostru principal pare să trădeze nişte vocalize.

Aceasta nu este prima campanie de marketing creată în jurul unor personaje din Matrix. În urmă cu aproximativ un an, Agent Smith ne întoarcea în timp, într-una dintre cele mai populare trilogii de acţiune din toate timpurile, prin intermediul unei .

Citește și: