Legatura dintre aparatura medicala moderna si… The Matrix [+VIDEO]

, 13 Apr, 12:19

Pentru ca , este pe lista personajelor negative ale celor mai multi dintre noi, nu e nici o supriza ca joaca in reclame GE.

GE General Electric Matrix

General Electric (GE) are o putere financiara remarcabila, motiv pentru care activeaza in foare multe domenii. Unul dintre acestea este domeniul aparaturii medicale, care a evoluat semnificativ in ultimii ani. Pentru a accentua ideea de evolutie dar mai ales de interconectare a solutiilor medicale moderne, .

Reclama de mai jos, care va fi difuzata pentru prima oara la TV in cadrul emisiunii Saturday Night Live din acest weekend, nu evidentieaza neaparat produsele GE. Cu toate acestea, face o treaba foarte buna in a relaxa perceptia privitorului cu referire la secolul interconectat in care traim. In definitiv, si aparatura medicala, precum smartphone-urile sau tabletele moderne, datorita conectarii la internet si multumita accesului la baze de date complexe dotate cu scenarii si situatii care ar putea eficientiza stabilirea unui diagnostic.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail