Minecraft, PlayStation 3 Edition, apare în variantă fizică pe 16 mai

Minecraft, PlayStation 3 Edition, apare în variantă fizică pe 16 mai

Minecraft este cu siguranță unul dintre cele mai populare jocuri între utilizatorii de PC și de console.

minecraft-ps3

Chiar dacă este disponibil de la finalul anului 2013 pentru PlayStation 3, Minecraft apare pe 16 mai si in varianta retail. Astfel, pasionații care doresc să dețină și copia fizică a jocului vor avea acum posibilitatea să îl achiziționeze. Discul va include și documentația aferentă, precum și o serie dele elemnte ce nu sunt disponibile la varianta ce poate fi downloadată din PlayStation Store. Era nevoie de o motivație pentru unii utilizatori, ca să cumpere și discul.

Veștile bune nu se opresc aici. Echipade la 4J, dezvoltatorii jocului, lucrează intens la implementarea jocului și pe consolele de generație nouă, pentru PlayStation 4 și pentru PS Vita desigur.

Legat de distribuția jocului pe disc fizic, nu văd de ce nu ar exista o modalitate de a îi recompensa pe cei care au achiziționat jocul în format electronic, un fel de reducere la achiziția jocului în format fizic dacă demonstrează că îl au și în PlayStation Store. Știu că asta ar afecta vânzările, însă nu cred că sunt atât de mulți care îl vor cumpăra în variantă fizică, poate doar cei care sunt mai nostalgici.