Microsoft renunţă la Windows Phone şi Windows 8.1 în noile reclame [VIDEO]

În conformitate cu unele zvonuri legate de unificarea sistemelor sale de operare, noile reclame Microsoft prezintă aplicaţii care merg pe Windows.

Microsoft-Windows-logo-history

În curând nu vor mai exista branduri precum Windows Phone sau Windows 8.1. Toate acestea vor fi reduse la componenta lor fundamentală, .

După ce zilele trecute descriam în detaliu primul smartphone care pe spate venea cu sigla Windows, în loc de Windows Phone, acum cei de la Microsoft fac noi referinţe către unificarea platformelor. Deşi nu se ştie exact ce rol va ocupa în această ecuaţie sau dacă va afecta în vreun fel compatibilitatea cu vechile noastre aplicaţii preferate, un lucru este sigur. Unificarea va avea loc mai curând decât v-aţi aştepta.

În cele două reclame de mai jos, de peste un minut şi jumătate fiecare, echipa de marketing a celor de la Microsoft nu a făcut nicio referinţă la sistemul de operare Windows Phone. În schimb, cu toate că nu se vorbeşte decât de aplicaţii mobile, acestea se pare că funcţionează pe genericul Windows.

Tot la capitolul rebranding se pare că va intra renunţarea la Nokia. Până la sfârşitul acestui an, telefoanele dezvoltate intern de Microsoft, prin divizia achiziţionată de la Nokia în urmă cu câteva luni vor purta sigla gigantului din Redmond. În teorie ne aşteptam cu toţii ca acest eveniment să aibă loc, dar este foarte probabil ca şi Satya Nadella să fi avut ceva emoţii legate de reacţia utilizatorilor la această tranziţie. Nu de alta, dar nişte pensionari indieni care au folosit toată viaţa telefoane Nokia nu cred că se vor bucura să vadă că nu mai există.

11:30 20.09.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video