28 mai 2014 | 11:25

Microsoft ironizează terminalul Galaxy S5 din aeroportul Heathrow

ACTUALITATE
Microsoft ironizează terminalul Galaxy S5 din aeroportul Heathrow

Într-o mişcare de marketing a celor de la Microsoft, gigantul american ironizează din terminalul Heathrow.

Samsung Galaxy S5 Heathrow Microsoft gluma

Cu scopul de a-şi promova , Samsung a decis în urmă cu câteva săptămâni să încheie un parteneriat cu unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume. Este vorba de Heathrow din Londra, iar parteneriatul se manifestă prin rebrandingul unui întreg terminal în Galaxy S5.

Pornind de la asocierea de termeni ,,Welcome To Terminal Galaxy” şi lăsând la o parte terminaţia S5,  Microsoft a trimis nişte aşa-zişi astronauţi la Londra care au luat ad-literam cuvântul galaxie de lângă terminal. În mod evident, ,,dezamăgirea” a fost maximă când astronauţii Lumia sau Lumianauţii au realizat că de fapt terminalul nu le deschide calea spre stele. În acel moment, în căutarea unei soluţii, au sunat la sediu şi au zis ,,Microsoft… avem o problemă”, similar cu astronauţii de pe Apollo 13 care în urmă cu câţiva ani afirmau ,,Houston… we have a problem.”

Întregul eveniment este relatat cu spirit de glumă pe blogul Nokia Conversations. În acelaşi context însă, ni se aminteşte că, degeaba telefoanele Samsung poartă denumirea de Galaxy, dacă, în ultimii câţiva ani, terminale Lumia au fost trimise de două ori în spaţiu.

În retrospectivă, deşi Nokia obişnuia deseori să facă glumiţe pe seama concurenţei, aceasta este prima glumă de când divizia de telefoane a gigantului finlandez a intrat în posesia Microsoft.

Lumianauts samsung galaxy s5

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele