Marea colecție a inovației LG: ceasul G Watch R și televizorul 8K, un prototip al următorilor ani

Marea colecție a inovației LG: ceasul G Watch R și televizorul 8K, un prototip al următorilor ani

La IFA 2014, LG va aduce o linie spectaculoasă de produse sub tema „Inovația pentru o viață mai bună“. Printre produse se numără televizoare 4K OLED, aspiratoare și aparate CordZero, dar și ceasul G Watch R cu Android Wear, unul dintre cele mai interesante.

lg watch r

LG aduce, în primul rând, televizoare OLED 4K, iar un progres tehnologic recent este televizorul flexibil de 77 de inci LG OLED, care permite utilizatorilor să regleze gradul de curbură în funcție de mărimea audienței sau tipul de conținut vizualizat, se arată în comunicatul remis „Playtech“. Acest televizor OLED avansat optimizează în mod automat calitatea sunetului și a imaginii pentru a se potrivi gradului de curbură. LG va prezenta, de asemenea, un nou televizor curbat OLED de 55 inci, ce dispune de un suport cu cristale Swarovski. Cristalele sclipitoare completează culorile strălucitoare, precise produse de pixelii auto-iluminatori LG, iar rezultatul este de o eleganță de necomparat.

Televizoarele smart beneficiază de platforma webOS Smart+, care oferă utilizatorului o experiență simplă și intuitivă, cu acces rapid și ușor la o lume a divertismentului. Platforma webOS de la LG oferă o căutare de conținut mai facilă, care permite utilizatorilor să comute fără probleme între aplicații, servicii, emisiuni live și alt tip de conținut stocat pe dispozitivele externe. Cu ajutorul personajului animat BeanBird, platforma webOS face configurarea și conectarea televizorului o activitate extrem de confortabilă. La IFA 2014, vizitatorii vor putea să-și creeze propriile personaje BeanBird pentru a fi afișate pe un ecran mare de la standul LG.

O altă surpriză de care vor beneficia vizitatorii IFA este faptul că LG va dezvălui primul său televizor 8K (7.680 x 4.320), o unitate de 98 de inci care are o rezoluție de șaisprezece ori mai mare decât televizorul Full HD și de patru ori mai mare decât convenționalul televizor 4K.

WebOS LG Smart TV OLED

Dispozitivele purtabile fac legea și la LG

După LG G Watch, unul dintre primele dispozitive purtabile cu Android Wear de pe piață, LG își propune să devină lider în segmentul de dispozitive ușor de purtat, prin fuziunea dintre design-ul clasic și tehnologia progresivă. Noul LG G Watch R este primul ceas din lume care dispune de un afișaj circular, din plastic OLED (P-OLED), care utilizează 100 la sută din cadranul ceasului. Cel mai nou portabil Android de la LG are un aspect clasic, este îmbrăcat într-un cadru de oțel inoxidabil rezistent, cu o colecție de afișaje, care sunt accesibile cu o simplă atingere a degetului.

Citește și: LG G Watch R – este oficial și este rotund [VIDEO]

KizON, dispozitivul tip brățară, este conceput exclusiv pentru preșcolarii și copiii de școală primară, KizON oferă informații în timp real cu privire la locul în care se află copiii, permițându-le părinților să urmărească traiectoria copiilor lor de pe un smartphone pentru a fi liniștiți.

Gama de smartphone-uri G3

Seria completă G3 de la LG va fi prezentată la IFA 2014, incluzând G3 Beat, G Vista și G3 Stylus, împreună cu extrem de apreciatul G3. Reprezentând angajamentul LG de a oferi o experiență consistentă utilizatorului pe toate segmentele de consum, aceste smartphone-uri preiau design-ul și experiența de utilizare premium (UX) din originalul LG G3, precum și caracteristicile cheie ale G3, optimizate pentru stilul unic al fiecărui model, toate la un preț corect, care nu compromite calitatea.

G3 Beat (G3 s în Europa și CSI) oferă o tehnologie UX premium si Laser Auto Focus rapidă într-un pachet mai compact, proiectat în jurul unui ecran de 5 inci. G Vista oferă un ecran expansiv de 5,7 inci pentru a vă bucura de divertisment la orice pas, într-o formă care păstrează ADN-ul lui G3. În cele din urmă, G3 Stylus oferă un ecran IPS de 5.5 inci și un stilou Rubberdium pentru cei care caută să schițeze diverse lucruri luând notițe sau desenând.

LG G3 lansare

Smart Home cu capacități lingvistice naturale

LG Smart Home expusă la IFA 2014 este construită în jurul ideii de mai multe aparate inteligente unificate într-un sistem conectat, de coeziune, cu scopul de a spori confortul și simplitatea. În esența sa, este vorba despre LG HomeChat, platforma de mesagerie revoluționară care oferă utilizatorilor control și conectivitate fără precedent pentru a duce la îndeplinire sarcinile. Folosind un smartphone, proprietarii de case se pot bucura de un control fără precedent al ecosistemului lor inteligent, precum și de economisire de timp și energie, cu opțiuni precum Leaving Home, Coming Home sau Vacation.

LG Smart Home este compatibil cu sistemele existente pe platforma LG, dar și cu aparate și dispozitive de la diferiți producători, prin înțelegeri deschise, cum ar fi AllJoyn, software-ul sponsorizat de AllSeen Alliance. AllJoyn permite utilizatorilor să rămână informați cu privire la starea aparatelor lor inteligente LG, de exemplu, să fie notificați de sistemul de operare webOS Smart+ al televizorului că mașina de spălat a terminat ciclul de spălare.

Electrocasnice mai inteligente și mai eficiente energetic

La IFA 2014, LG va prezenta întreaga gamă de produse electrocasnice, oferind confortul maxim și economie de energie incredibilă, toate proiectate în funcție de standardele înalte ale consumatorilor europeni. Vedeta colecției va fi noua serie de aspiratoare premium fără fir CordZero de la LG, care include aspiratorul recipient CordZero, dual-funcționalul CordZero 2 în 1, aspiratoarele robotizate HOM-BOT SQUARE și CordZero Bedding pentru curățarea cearceafurilor și saltelelor. După cum indică și numele, gama CordZero oferă o experiență de curățare puternică și convenabilă, fără necesitatea vreunui fir datorită inovatorului Smart Inverter Motor și bateriilor reîncărcabile avansate.

Citește și: