Madison este soluţia pentru a scăpa de reclame Android in-app

Madison este soluţia pentru a scăpa de reclame Android in-app
15:35 18.04.2014

Deşi multe dintre vin cu reclame sub formă de bannere, Madison propune o soluţie pentru a scăpa de stresul dat de aceste reclame Android in-app.

madison-app-android management reclalme

Momentan, se află în stadiul de proiect. Cu toate acestea, Madison propune o alternativă de marketing interesantă. Multe dintre aplicaţiile Android gratuite vin cu o mulțime de reclame, dar, în acelaşi timp, există şi variante plătite ale acelor aplicaţii fără nici un fel de bannere.

Madison are o soluție să descarcaţi gratuit variantele plătite ale aplicațiilor, fără reclame Android in-app. Această realizare este posibilă prin postarea unui banner pe care să-l aveţi în permanenţă pe ecranul principal al telefonului vostru. Cât timp veţi avea afişat un widget similar cu cel din imaginea de mai sus, veţi câştiga credit real pe care să-l folosiţi la descărcarea de aplicaţii din .

În teorie, reclamele pe care le veţi vedea pe ecranul principal al telefonului vor fi personalizate în funcţie de obiceiurile şi pasiunile voastre. Mai mult decât atât, veţi putea oferi feedback, printr-un tap pe Like sau Dislike, la o reclamă. În acest mod, în timp, s-ar putea chiar să ajungeţi să vedeţi doar postări care să vă atragă în vreun fel sau altul. Dacă aveţi o pasiune pentru un brand sau o ofertă specială pe care o vedeţi în acest format, puteţi opta pentru partajarea sa pe reţelele sociale favorite.

Compania din spatele acestui proiect se află momentan la început, cum am spus. În această etapă intră în contact cu diverse companii naţionale şi internaţionale în speranţa încheierii de contracte de publicitate. Momentul în care vom vedea acest concept transpus într-o aplicaţie din magazinul virtual al celor de la Google variază în funcţie de numărul contractelor pe care le au semnate.