Luptele între roboți uriași, noul tip de divertisment care ar putea deveni realitate [VIDEO]

Luptele între roboți uriași, noul tip de divertisment care ar putea deveni realitate [VIDEO]

Există suficiente filme science-fiction bazate pe ideea de lupte între roboți. Cel mai ușor îmi vine în minte titlul ”Real Steel”. Ei bine, acest tip de divertisment ar putea deveni realitate.

e96bb4a2a6578ca67c38f532f2c13645_large

Compania MegaBots Inc visează să construiască roboți uriași, de 4,5 metri înălțime, care cântăresc aproape șapte tone. Aceste mașinării imense ar urma să fie pilotate de oameni și nu ar fi folosite pe fronturile de luptă, nici în operațiunile de salvare.

Scopul MegaBots Inc este să creeze un nou tip de divertisment. Roboții ar urma să fie echipați cu arme speciale capabile să proiecteze bile cu vopsea la o viteză de 240 de kilometri pe oră. Luptele s-ar desfășura în arene special amenajate și în fiecare mașinărie ar fi două persoane: un pilot și un artilerist.

Compania lucrează deja la un astfel de robot și a reușit să producă partea superioară a corpului, brațele, sistemele de prindere a armelor, dar și armele în sine.

Totuși, pentru ca ideea MegaBots Inc să devină realitate, compania are nevoie de 1,8 milioane de dolari, bani pe care încearcă să îi strângă prin platforma de finanțare Kickstarter.

La fel ca orice proiect pe Kickstarter, oricine se decide să contribuie cu bani primește o recompensă. Cei care donează 10.000 de dolari vor avea logo-ul tipărit pe robot, iar cei care dau un milion de dolari primesc un robot al lor.

Compania plănuiește să construiască două astfel de mașinării și să le pună să se lupte ”până la moarte”. Dacă proiectul va fi finalizat cu succes, evenimentul va fi unul de neratat.

 

Citește și:
Etichete: