LG ne pregăteşte pentru lansarea lui LG G2 Mini

LG ne pregăteşte pentru lansarea lui LG G2 Mini

Pornind de la o imagine publicată recent pe Facebook, gigantul sud-coreean se pregăteşte serios pentru lansarea micuţului G2 Mini.

lg-g2-mini-mwc

Toţi producătorii importanţi de Androide au dezvoltat o pasiune pentru lansarea de vârfuri de gamă, doar ca, după câteva luni, să folosească aceeaşi denumire şi să adauge sufixul mini pentru obţinerea unui nou produs. Cu mici excepţii, în special de la Sony, acesta este un truc ieftin de marketing, iar cei de la Samsung ştiu cel mai bine acest lucru. Gândiţi-vă numai la faptul că, între Galaxy S3 şi Galaxy S3 mini similarităţile de configuraţie şi performanţă sunt inexistente. Eventual, poate vorbim de aceleaşi linii de design, dar cam atât.

Deoarece se pare că respectiva reţetă funcţionează de minune, LG se pregăteşte să lanseze LG G2 Mini, un aparat care a trecut deja pe la autoritatea de certificare Bluetooth. În contextul respectiv, am aflat de exemplu că acel telefon are un nume de cod D620, un display cu o rezoluţie ruşinoasă de 540 x 960 pixeli, Bluetooth 4.0, suport pentru traficul de date pe 4G LTE şi este preinstalat cu Android 4.4 KitKat.

Dacă ar fi să dăm crezarea imaginii de mai sus postată pe pagina oficială de Facebook a celor de la LG, noul terminal în variantă mini ar trebui să iasă în lumina reflectoarelor la MWC în Barcelona în câteva zile. Având în vedere că sud-coreenii au programat un eveniment pe 24 februarie, nu este exclus ca în acelaşi cadru să vedem şi terminale noi, mult mai interesante, precum , nu doar LG G2 Mini.

Citește și: