LG KizON, brățara pentru monitorizarea copiilor este anunțată pentru Europa

LG KizON, brățara pentru monitorizarea copiilor este anunțată pentru Europa

Dacă ești genul de părinte protector și ești interesat în permanență de locația copiilor tăi LG KizON este probabil gadget-ul de care ai nevoie.

LG-KizON

Acum ceva vreme LG anunța o brățară special concepută pentru copii, LG KizON, care permite părinților să monitorizeze în timp real locația copiilor, presupunând că aceasta se află în permanență pe mâna acestora. Dispozitivul era limitat pentru piața din Coreea de Sud însă LG a dezvășuit disponibilitatea acesteia și pentru Europa, Polonia fiind prima țară în care se va comercializa. Dispozitivul a primit de curând certificarea Green de la instituțiile de reglementare europene care au testat dispozitivul pentru chimicale, componente toxice, eficiență energetică și gradul de reciclabilitate.

”KizON a fost dezvoltat în răspuns la opinia clienților care consideră că tehnologia trebuie folosită pentru a îmbunătăți viața tuturor consumatorilor și ne-am dat seama că cei mai avantajați sunt aici copii pentru că sunt cei mai vulnerabili. KizON îndeplinește cele mai înalte standarde în ceea ce privește produsele pentru copii iar părinții pot beneficia de un confort sporit știind că prima expunere a copiilor la tehnologie este una sigură” spune președintele LG, Dr. Jong-seok Park

Brățara va permite pe lângă monitorizarea constantă a locației copilului și comunicarea directă cu acesta prin intermediul butonului One Step Direct Call. Aceasta poate trimite alerte la momente specifice în cursul zilei pentru a își asigura părinții că odrasla lor se află la școală sau acasă. Autonomia este de aproximativ 36 de ore și atât cel care o poartă cât și părintele poate fi notificat atunci când bateria ajunge la 20%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: