10 sept. 2014 | 15:12

LG G Vista, un nou phablet la IFA 2014

ACTUALITATE
LG G Vista, un nou phablet la IFA 2014

Dacă focusul evenimentului de lansare al lui LG de la IFA 2014 a fost smartwatch-ul LG Watch R, acesta nu este singurul produs cu care s-a mândrit producătorul aici.

LG G Vista 2

LG G Vista este un dispozitiv pe care nu știu dacă îl vom vedea pe piața din românia, cel puțin nu foarte curând, având în vedere că sample-ul de la standul producătorului avea sigla Verizon. Este totuși un dispozitiv interesant care are un display cu o diagonală de 5.7 inci, o rezoluție de 1280×720 pixeli și cu un procesor Qualcomm Snapdragon 400, un procesor cu 4 nuclee și frecvență de 1.2 GHz.

Smartphone-ul rulează Android 4.4.2 KitKat, are o baterie interschimbabilă de 3200 mAh iar din punct de vedere configurație mai deține 1.5 GB memorie RAM și 8 GB memorie de stocare. Camera foto principală nu este cea mai strălucită, aceeași pe care o întâlnim și pe LG L Bello și LG L Fino, cu un senzor de 8 Megapixeli și autofocus. Camera frontală are doar 1.3 megapixeli, și este acolo probabil doar pentru a umple un spațiu deja definit în producție.

Totuși, pentru cei care își doresc un smartphone cu un ecran mare, și care să nu le facă o gaură prea mare în buget, LG G Vista s-ar putea dovedi o alegere interesantă. Mai rămâne să vedem dacă și când va fi disponibil și pentru piața din Europa.

LG G Vista 1

LG G Vista 3

LG G Vista 4

LG G Vista 5