LG L Bello & Fino, două noi dispozitive de buget la IFA 2014

LG L Bello & Fino, două noi dispozitive de buget la IFA 2014

LG a lansat o serie de dispozitive interesante la IFA 2014, printre care și mult așteptatul LG G Watch R.

LG L Fino 4

LG G Watch R nu este însă dispozitivul care va aduce profit companiei, el doar va atrage atenția asupra brand-ului, și va facilita intrarea acestuia pe segmentul de gadget-uri purtabile. LG L Bello și LG L Fino sunt cele două dispozitive care se vor regăsi probabil în magazinele din întreaga lume, la abonament sau la liber, cu prețuri mai accesibile.

LG L Bello este un dispozitiv cu diagonala ecranului de 5 inci și cu o rezoluție FWVGA, mai exact 854×480 pixeli. Pare cam mică ce e drept pentru un ecran de 5 inci, însă și prețul de retail trebuia să rămână mic. Procesorul este unul de 1.3 GHz, cu 4 nuclee, și cu un chipset nespecificat. Are 1 GB memorie RAM și 8 GB stocare internă, precum și o baterie de 2540 mAh. La rezoluția ecranului și la specificațiile actuale, îmi imaginez că acest dispozitiv poate avea o autonomie lejeră de minim 2 zile. Camera frontală este de 1 Megapixel și nu beneficiază de auto-focus, iar cea principală are 8 Megapixeli și AF. Telefonul rulează Android 4.4.2 KitKat și deține funcția KnockCode, la fel ca și frățiorii săi mai mari.

LG L Bello

LG L Bello 2

LG L Bello 3

LG L Fino este un dispozitiv și mai mic, cu un ecran de 4.5 inci și co rezoluție WVGA, adică 800×480 pixeli. Și aici avem un procesor cu 4 nuclee, cu o frecvență puțin mai mică, de 1.2 GHz, o cameră principală de 8 Megapixeli și o cameră frontală VGA (640×480). Acumulatorul are 1900 mAh, gândit și aici pentru o autonomie mai mare de 1-2 zile la o utilizare normală. Smartphone-ul deține 1 GB memorie RAM și 4 GB stocare internă, și rulează tot Android 4.4.2 KitKat. La fel, pentru deblocarea ecranului se poate folosi funcția KnockCode a producătorului.

LG L Fino

LG L Fino 2

LG L Fino 3

Chiar dacă sunt dispozitive low sau mid-end, cele două smartphone-uri rulează aproape cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, și vin cu un acumulator mare pentru specificațiile lor.