Lenovo Yoga Tablet este cea mai originala tableta de anul acesta

Lenovo Yoga Tablet este cea mai originala tableta de anul acesta

In ziua in care „angajarea” lui Ashton Kutcher la Lenovo, ca inginer de produs a fost facuta publica, au fost lansate doua tablete .

lenovo yoga tablet cea mai originala tableta

Pe un sistem ce pare similar cu filozofia celor de la Apple de a inova unde conteaza, nu de a se inscrie intr-un razboi al specificatiilor, Lenovo a anuntat astazi doua tablete de 8 si 10 inci ascunse in spatele aceluiasi nume, Yoga Tablet.

Cele doua tablete au un design identic si exact aceeasi configuratie interna, singura diferenta consta in faptul ca una vine cu un panou de 8 inci si cea de a doua se incadreaza in standardul de 10 inci. In ceea ce priveste performanta, aceasta este asigurata de o combinatie dintre un procesor quad core MTK 8125 tactat la 1,2 GHz, 1GB de memorie RAM si 16 GB de memorie interna. Capacitatea de stocare a tabletei poate fi extinsa cu carduri microSD de pana la 64GB. Panourile LCD folosite in ambele formate sunt limitate la rezolutia de 1280 x 800 pixeli. Camera principala este de 5 megapixeli, in timp ce cea frontala are doar 1,6 megapixeli. Trecand peste manerul foarte evident al tabletei care gazduieste bateria, tot acest aspect de design este sursa celei mai impresionante ,,trasaturi” a acestor produse.

Cu 6000 mAh in cazul variantei de 8 inci si 9000 mAh pentru tableta de 10 inci, Lenovo promite ca cele doua Yoga Tablet vor avea o autonomie intre 13 si 21 de ore. De asemenea tableta serveste si ca acumulator extern. Prin intermediul portului microUSB de pe lateral se poate incarca un smartphone, sau, orice alt dispozitiv cu conectorul respectiv. In conditiile in care observatorii independenti au obtinut deja peste 14 ore si jumatate de folosinta departe de priza, este evident ca acest gadgeturi joaca in alta liga. Nici macar nu sunt foarte grele, cantarind 400, respectiv 600 de grame. Sistemul de operare preinstalat pe ambele modele este Android 4.2. In plus, tot de design tine standul ascuns in spatele tabletei ce ofera stabilitate produsului atunci cand vreti sa-l tineti intr-o pozitie verticala in cazul navigarii pe Facebook, sau cand doriti sa scrieti un mail sau un articol pe blog.

Lenovo Tablet Yoga (1)

Lenovo Tablet Yoga (2)

Lenovo Tablet Yoga (3)

Lenovo Tablet Yoga (4)

Intr-o perioada in care majoritatea tabletelor ieftine nu sunt neaparat foarte bune, cele doua Yoga Tablet costa aproximativ 250 dolari pentru modelul 8 inci si 300 de dolari pentru 10 inci. Daca ar fi sa fiu carcotas, ca trasaturi generale de design aceste , desi nu-mi aduc aminte de alte tablete recente, mi se par foarte similare cu tastaturile wireless de la Apple.

lenovo-yoga-tablet Android 4.2 autonomie 18 ore

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: