05 nov. 2014 | 17:01

La achiziția unei plăci video Nvidia poți primi un joc Ubisoft

ACTUALITATE
La achiziția unei plăci video Nvidia poți primi un joc Ubisoft

Bine, nu chiar orice joc vrei tu însă vei putea alege probabil codul pentru jocul preferat, de la unii producători ai plăcilor video Nvidia.

Nvidia-Ubisoft

Assassin’s Creed Unity va fi unul dintre jocurile produse de Ubisoft și distribuite cu GPU-urile Nvidia, alături de The Crew și FarCry 4, toate fiind optimizate să ruleze cu tehnologia proprietară Nvidia GameWorks. Tehnologia respectivă ajută la creșterea framerate-ului în joc, chiar și atunci când sunt active multe din opțiunile de calitate. GameWorks contribuie foarte mult și la efectele speciale prezente în fiecare dintre cele trei jocuri menționate. Desigur, și AMD are oferte similare și a contribuit la dezvoltarea unor jocuri specifice plăcilor sale. Cam așa funcționează parteneriatele dintre producătorii de jocuri și producătorii de cipuri grafice iar acestea nu se vor opri aici din moment ce AMD și Nvidia se luptă de multă vreme pe o piață în creștere.

GPU-urile eligibile pentru această ofertă sunt GTX 980, 970, 780 Ti, 780 iar pentru cei care achiziționează notebook-uri de gaming oferta este valabilă doar pentru cele mai noi modele ce dețin plăci grafice din seria GTX 900M. Desigur, aceste notebook-uri nu vor fi deloc ieftine și probabil prețul unui joc nu va fi decisiv pentru alegerea notebook-ului însă e plăcut să știi că primești ceva bonus chiar și la o investiție semnificativă.