Kaz – un documentar despre Gran Turismo e gratuit pe YouTube [VIDEO]

Fanii seriei Gran Turismo pot vedea o partea semnificativă din istoria francizei prin intermediul Kaz, disponibil pe YouTube.

kaz-pushing-virtual-divide gratuit youtube

Aflat în lucru pentru o lungă perioadă de timp, Kaz – Pushing the Virtual Divide este numele unui nou documentar realizat în colaborare cu Sony Computer Entertainment. Acesta a fost regizat de Tamir Moscovici şi lansarea sa a fost plănuită pentru a coincide cu aniversarea a 15 ani de Gran Turismo.

Gândit probabil în egală măsură ca un produs de promovare pentru seria GT, cât şi ca un documentar, filmul creatorii va fi prin intermediul unor servicii ca YouTube, Vimeo sau Reel House. Durata este de 84 de minute, iar mai jos este integrată versiunea de pe serviciul de video sharing al celor de la Google.

Titlul materialului este inspirat de Kazunori Yamauchi, creatorul popularelor simulatoare de curse. ,,Acest film este despre condus. Este despre pasiunea şi creativitatea lui Kazunori Yamauchi, arhitectul din spatele naşterii Gran Turismo şi a evoluţiei de 15 ani care îţi taie respiraţia.” Acestea sunt doar câteva cuvinte din descrierea filmului, menite să vă ofere o viziune de ansamblu asupra conţinutului pe care urmează să-l vizionaţi.

Alexandru Puiu
14:50 10.02.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video