Kairos Tband transformă orice ceas într-un smartwatch [VIDEO]

Un nou gadget al celor de la , cu numele de Kairos Tband, poate transforma orice ceas de mână într-un smartwatch multifuncţional.

kairos tband

Cu mici excepţii, la ora actuală, nu sunt cele mai atrăgătoare gadgeturi, mai ales dacă le compari cu cele clasice de câteva mii sau zeci de mii de euro. Din acest motiv, cineva s-a gândit să ofere doritorilor posibilitatea de a purta ceasul favorit cu funcţiile smart integrate într-o brăţară alternativă.

Kairos Tband este unul dintre puţinele gadgeturi de pe mapamond de acest tip. Practic, este un smartwatch obişnuit care, în loc să folosească cadranul ceasului pentru a afişa informaţii, foloseşte brăţara acestuia pentru acelaşi scop. Dacă aveţi o afinitate pentru modă, singurul lucru pe care trebuie să-l aveţi în vedere este ca noua brăţară dintr-un material negru cauciucat să se asorteze cu vechiul vostru ceas.

Kairos-Tband-2

Momentan, Tband este un proiect pe Indiegogo care speră să adune 50.000 de dolari în 36 de zile și a ajuns deja la 12.000 de dolari. În funcţie de preferinţe, după cum se poate observa şi în imaginea de mai sus, acest gadget va fi disponibil în trei variante. Tband ND va avea un sistem de notificări prin LED-uri fără un display clasic. Tband HD oferă un amalgam de informaţi pe un panou LED care dispare atunci când nu este folosit. Tband OD este modelul de vârf cu un display OLED curbat, un procesor ARM Cortex M4 şi microfon.

În mod evident, acesta nu este un accesoriu care se potriveşte la orice ceas pretenţios, dar cei care au făcut o investiţie semnificativă într-un ceas sport au cu siguranţă motiv de bucurie.

08:00 26.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video