DICE anunță Battlefield 4 Battlefest

, 11 Iul, 19:30

DICE a anunțat recent un festival ce se va desfășura pe parcursul unei luni întregi, pentru unul din cele mai populare titluri. Battlefield 4 Battlefest este numele acestui eveniment.

Battlefield 4 Battlefest

Battlefield 4 Battlefest înseamnă dublarea punctelor de experiență, concursuri zilnice de screenshot-uri precum și competiții video. Premiul zilnic pentru competiția de screenshot-uri este o placă grafică AMD, un cupon de 50 de dolari pentru DICE Store și un membership premium pentru Battlefield 4 pe o platformă la alegere. Destul de generos din partea lui EA să ofere hardware zilnic, timp de o lună, iar faptul că cel care câștigă primește 3 premii este de asemenea un mare plus.

Scopul acestui eveniment este acela de a mulțumi publicului și comunității pentru suportul constant oferit acestui titlu, și pentru răbdarea, multele luni de răbdare, în timp ce DICE a lucrat la rezolvarea problemelor majore pe care le-a a vut jocul la momentul lansării. Prin intermediul lui Battlefest se vor face și alte noi update-uri la acest titlu, ambele studiouri DICE, cel din Los Angeles și cel din Stockholm lucrând la acestea. Noile update-uri vor oferi o experiență mai bună de gameplay și vor oferi utilizatorilor un plus de performanță semnificativ.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail