24 mart. 2014 | 09:26

Jailbreak iOS 7.1 – L-au rezolvat şi pe ăsta! [VIDEO]

ACTUALITATE
Jailbreak iOS 7.1 -  L-au rezolvat şi pe ăsta! [VIDEO]

La doar câteva săptămâni distanţă de la lansarea oficială a noului firmware, a fost deja demonstrat pe video primul .

apple ios 7.1-jailbreak-5s evasi0n

Interesul pentru jailbreak nu a scăzut deloc în ultimii ani. Foarte mulţi amatori de funcţionalitate suplimentară gratuită au vociferat pe internet că şi-ar dori să aibă acces la jailbreak la scurt timp după lansarea de către Apple a fiecărui firmware nou.

Deşi a apărut la aproximativ şase luni după apariţia versiunii de software, se pare că noul iOS 7.1 va beneficia de un jailbreak stabil mult mai repede decât s-ar fi aşteptat cineva. Această veste bună se adresează în special utilizatorilor de terminale vechi, precum iPhone 4, pentru care Apple nu a încetat suportul şi oferă în continuare actualizări de firmware.

Clipul de mai jos a fost publicat de @wincom, un hacker care este recunoscut în comunitatea pasionaţilor de jailbreak pentru interesul manifestat pentru dispozitivele mai vechi. În acest caz, este vorba de gadget-urile cu procesoare A4. Dacă vă mai aduceţi aminte, magia acestor aparate stă într-un exploit hardware, descoperit cu mult timp în urmă, care elimină nevoia pentru un exploit software pentru ca jailbreak-ul să meargă. Cu alte cuvinte, deşi sunt necesare utilitare software actualizate, cu un pic de grijă, jailbreak-ul de iPhone 4 funcţionează indiferent de firmware-ul instalat.

În definitiv, fără un termen de lansare clar anunţat, cu această ocazie am aflat că undeva, cineva are un jailbreak pentru iOS 7.1. Nu ştim exact ce iDevice-uri va suporta sau dacă va fi făcut public în viitorul foarte apropiat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele