The Interview e un succes pe torrente: Aproape un milion de descărcări în 24 de ore

The Interview e un succes pe torrente: Aproape un milion de descărcări în 24 de ore

The Interview este un film despre care s-a vorbit foarte mult în ultima lună și chiar dacă criticii n-au fost buni cu acesta, oamenii îl descarcă cu sutele de mii de copii.

interviul hit pe torrente

The Interview este filmul despre care s-a discutat foarte mult, deoarece s-a presupus că serverele Sony Pictures Entertainment au fost atacate de Coreea de Nord tocmai pentru a întrerupe difuzarea acestuia. De ieri, este disponibil online și în mai multe cinematografe din Statele Unite ale Americii. Totuși, online e accesibil doar în SUA.

Astfel s-a ajuns ca oamenii să descarce filmul prin torrente și în primele 20 de ore de când a fost disponibil a ajuns la 750.000 de descărcări și asta doar prin BitTorrent, conform datelor prezentate de TorrentFreak. În 10 ore, filmul fusese deja descărcat de 200.000 de ori si era un vârf de sharing pe acest titlu cinematografic. De asemenea, este în top și pe YouTube.

Mare parte din succesul acestui film, deși nu este deloc o capodoperă a Hollywood, vine din faptul că accesul oamenilor la el este limitat. Cum doar în SUA îl poți vedea, fie online, fie fizic în cinema, cei interesați l-au descărcat ilegal. Dacă ești interesat să îl vezi și încă nu l-ai descărcat, ai un rezumat al acestui, direct de pe Twitter, aici pe Playtech.

Citește și: