26 iul. 2014 | 10:52

Internetul tocmai a finanțat cu peste 7 milioane de dolari gadgetul perfect pentru vară

ACTUALITATE
Internetul tocmai a finanțat cu peste 7 milioane de dolari gadgetul perfect pentru vară

De Kickstarter am tot scris în ultimele luni, cu proiecte utile sau inutile. Acum, este scena unei finanțări de peste 7 milioane de dolari pentru o ladă frigorifică perfectă pentru vremurile în care ne regăsim.

coolestss

Pe 8 iulie debuta pe Kickstarter proiectul Coolest. În esență, este o ladă frigorifică pe care s-o iei cu tine la picnic, în excursie sau s-o folosești acasă. Numai că este o ladă frigorifică pentru care oamenii de pe Kickstarter au plătit 7,3 milioane de dolari, la momentul redactării acestui articol. Ce finanțează cu banii aceștia? Ei bine, un gadget multifuncțional, care îți încarcă telefonul, are blender integrat și difuzoare.

Coolest este creat de Ryan Grepper, iar el a încercat să îl finanțeze în iarna lui 2013. N-a reușit atunci, contextul a fost nepotrivit, dar l-a relansat în iulie și a ajuns la suma de acum. Mai sunt 34 de zile până când proiectul va fi închis, peste 37.000 de oameni au oferit bani, iar țelul lui era de 50.000 de dolari. Iată cele mai importante funcționalități ale Coolest.

Descoperă și gadgetul care te ajută să dormi mai bine se vinde ca pâinea caldă pe Internet

Coolest este rezistent la apă, are roți mari pe care să îl transporți, oferă un suport foarte bun de prindere a bagajului suplimentar pe acesta și dispune de două porturi USB prin care să îți încarci telefonul sau tableta. Apoi, Grepper a mai inclus LED-uri în acesta să știi exact ce ai de luat și există suport pentru farfurii și tacâmuri. Creatorul a mai adăugat difuzoare rezistente la apă, care se conectează prin Bluetooth la telefon, iar dacă iei bere sau sucuri la sticlă, ai un deschizător pentru ele.

coolest2

Dacă vrei să susții proiectul, iată cifrele: pentru cinci dolari, Grepper scrie numele tău pe Coolest-ul lui, pentru 25 de dolari primești un pahar de plastic pe care scrie „Coolest“ și rețete pentru băuturi, iar dispozitivul îl poți cumpăra pentru 165 de dolari early bird special. Acesta va fi livrat în SUA, în februarie 2015. Pentru 185 de dolari + 100 de dolari livrare, Coolest ajunge și în țara ta, dincolo de SUA. Pentru 2.000 de dolari, primești o vizită de la creatorul Coolest.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele