Infinity Blade III: Kingdom Come, ultimul joc al francizei

După ce au ridicat standardul graficii în jocurile de iOS, cei de la Chair au anunţat că : Kingdom Come va fi ultimul titlu din serie.

Infinity Blade III Kingdom Come final

Primul joc din a lăsat cu gura căscată posesorii de iDevice-uri pentru simplul fapt că venea cu o grafică impresionantă. Nu a fost nici primul şi nici ultimul joc bazat pe motorul grafic Unreal Engine, dar reuşea să arate incredibil de bine, fără să ,,se agaţe” sau să vă oblige să faceţi un compromis pe partea de performanţă. Cu un nivel sporit de detalii, o lume mai bogată şi o experienţă de gaming un pic mai liberă, a urmat la scurt timp Infinity Blade II.

Deşi mulţi au sperat să vedem un nou Infinity Blade în fiecare an, a treia iteraţie a jocului se pare că va fi şi ultima. Mai precis, noul update la Infinity Blade III, intitulat Kingdom Come va încheia definitiv populara serie. Acest add-on va fi lansat pe 4 septembrie şi va oferi jucătorilor noi obiecte, noi medii ambiante pentru luptă, noi inamici şi multe altele. Cei de la Char l-au anunţat cu surle şi trâmbiţe. ,,Update-ul include un mediu ambiant uimitor, câteva zeci de obiecte şi arme noi, noi inamici de învins, inclusiv un dragon fără frică.”

La cât de bine sună noutăţile incluse într-un banal update gratuit, dezamăgirea legată încheierea seriei este şi mai mare. Dacă e să fim optimişti, ne putem gândi că echipa de oameni talentaţi care a lucrat la Infinity Blade va lucra la noi proiecte atrăgătoare pentru platforme.

Alexandru Puiu
09:30 28.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video