HTC va intra din nou pe segmentul tabletelor cu un model propriu

HTC va intra din nou pe segmentul tabletelor cu un model propriu

HTC și-a făcut din nou apariția pe segmentul de tablete cu modelul Nexus 9 produs pentru Google și plănuiește să lanseze un model și sub brand propriu.

HTC-Nexus-9

Google Nexus 9 este o tabletă produsă de HTC iar producătorul intenționează să populeze piața și cu alte modele sub brand propriu începând cu 2015 având în vedere că HTC Flyer nu a fost un succes răsunător pentru companie. Nexus 9 a lăsat o primă impresie plăcută celor care au avut ocazia să o testeze până acum și se pare că acest lucru i-a motivat pe inginerii de la HTC să continue acest trend.

Rapoartele primite de la Focus Taiwan spun că producătorul intenționează să lanseze un model performant începând cu 2015. CFO-ul companiei a confirmat că lucrează la un astfel de produs și că sunt deschiși și la alte oportunități de co-branding, asemănător parteneriatului cu Google. Președintele HTC din Asia, Jack Tong spune că următorul model de tabletă va fi destinat segmentului high-end și nu va fi o tabletă ieftină. Acesta insistă pe ideea că tabletele ieftine nu sunt atât de profitabile și că cele cu ecrane mici își vor pierde în curând atractivitatea publicului care preferă ecrane mai mari.

Există mai mult spațiu de creștere și de diferențiere în segmentul de high-end și mid-tier la produsele de acest gen.”

Voi ce părere aveți, preferați o tabletă cu un ecran mai mic 7-8 inci sau una de 10 poate chiar 12 inci? Presupunem că cele cu o diagonală mare sunt suficient de ușoare epntru a fi ținute și cu o singură mână.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: