O lecţie de istorie: toate jocurile de Game Boy într-un clip [VIDEO]

Dacă aţi interacţionat vreodată cu o consolă , clipul de mai jos vă va trezi multe amintiri plăcute.

istorie nintendo game-boy-links-awakening

Orice antologie are farmecul ei, mai ales când este vorba de o colecţie foarte stufoasă de jocuri ce pot fi clasificate fără nici un dubiu ca fiind o mostră semnificativă de istorie.

În definitiv, este vorba de Nintendo , iar conţinutul este de fapt un playlist video format din introducerea celor mai multe jocuri de Game Boy. Nu este exclus ca în acest clip să fie prezente ecranele de pornire ale tuturor jocurilor create vreodată pentru respectiva platformă. Deşi de-a lungul anilor au existat multe iteraţii de Game Boy, în acest caz particular este vorba de prima generaţie a consolei portabile, dotată cu un ecran alb-negru.

Începând cu 4 in 1 Funpak şi încheind cu Zoop, toate intro-urile sunt aranjate în ordine alfabetică pentru a vă ajuta, pe cât posibil, să ajungeţi mai rapid la ceea ce vă încântă. Din păcate, clipul are 2 ore şi 42 de minute, deci, indiferent cât de eficienţi sunteţi, va dura destul de mult vizionarea sau parcurgerea întregului volum de informaţii folosind cursorul.

Dacă vreţi să vă manifestaţi aprecierea pentru efortul titanic din spatele clipului, o puteţi face prin intermediul canalului de YouTube NicksplosionFX.

Alexandru Puiu
12:00 09.10.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video