Gran Turismo 7 și-ar putea face apariția în 2014

Gran Turismo 7 și-ar putea face apariția în 2014

Gran Turismo 6 mai are două săptămâni până la lansarea oficială. Asta nu înseamnă că nu s-a început deja dezvoltarea oficială a lui Gran Turismo 7.

Gran Turismo 7 PS4

Este așadar foarte posibil ca Gran Turismo 7 să fie disponibil chiar în cursul anului viitor, pentru că dezvoltatorii nu doresc să piardă prea mult timp pentru a aduce seria de jocuri pe Play Station 4. Aceasta este o veste bună, mai ales pentru că Gran Turismo a fost o rețetă de success pentru Play Station 3, pe care a apărut ce-i drept la destul timp după lansarea acesteia. Dezvoltatorii nu vor așadar să repete același scenariu. Tot ce putem face la momentul actual este să așteptăm pentru că un lucru este sigur, nu va apărea în prima jumătate a anului, cel mai probabil lansarea acestuia va avea loc undeva în ajunul crăciunului anului 2014. Pe de altă parte, luând în calcul întârzierile pe care le=a avut seria de-a lungul timpului este probabil ca 2015 să fie un termen mult mai realistic.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre acesta, tot ce știm este că ne vom bucura de seria a 6-ea în aproximativ două săptămâni.

Citește și: