Google contraatacă după ce Facebook i-a copiat o funcție

, 20 Dec, 12:33

Prin ultima actualizare adusă rețelei sociale Google Plus, compania din Mountain View a adăugat opțiunea de a edita materialele video încărcate.

google plus

În urmă cu câteva zile, cei de la Facebook au inclus pentru prima oară în aplicația de iOS posibilitatea de efectua îmbunătățiri automate pozelor încărcate. Celor de la Google nu le-a luat foarte mult să răspundă, iar acum materialele video care sunt salvate folosind unul dintre serviciile acestora vor putea fi editate automat. Conform celor de la Phonearena, atunci când opțiunea aceasta pentru îmbunătățire automată a calității este pornită, veți putea viziona în paralel ambele versiuni ale unui videoclip (cea originală și cea modificată) pentru a o selecta pe cea mai bună.

Accesând video-ul și selectând opțiunea ”auto-enhance”, veți putea să îmbunătățiți videoclipurile la alegere, sau pe baza recomandărilor pe care vi le va face aplicația. Modificările vizează în primul rând intensitatea culorilor, luminozitatea și claritatea generală. Mișcarea celor de la Google vine la câteva zile după ce Facebook a implementat îmbunătățiri automate în cazul pozelor încărcate de pe dispozitivele cu iOS.Aspectele la care software-ul va lucra sunt umbrele și claritatea pozei. Mai mult decât atât, puteți elimina complet modificările ce s-au produs automat, sau puteți efectua unele în plus, în cazul în care considerați că este nevoie. În trecut, puteați modifica doar luminozitatea pozei și aveați posibilitatea de a aplica unul dinte filtrele Facebook. Opțiunile erau limitate, însă odată cu noul update, lucrurile s-au schimbat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail