23 apr. 2014 | 17:34

G.SKILL Ripjaws, un kit de 32 GB DDR3L pentru ultrabook-uri

ACTUALITATE
G.SKILL Ripjaws, un kit de 32 GB DDR3L pentru ultrabook-uri

G.SKILL este un producător al cărui nume este sinonim cu performanța. Ultimul kit de memorii lansat de acesta, de 32 GB DDR3L este destinat ultrabook-urilor.

G-Skill Ripjaws DDR3L

Dacă nu știați, ultrabook-urile și chiar și cele mai recente notebook-uri, fie ele și de gaming, folosesc memorii DDR3L (Low Voltage). Noul kit de memorie este o premieră în industrie, pentru că funcționează la o frecvență standard de 2133 MHz și vine cu timing-uri destul de bune pentru aceasta, mai exact, 11-11-11-31. capacitatea masivă a kit-ului este răspândită în 4 module de 8 GB, care pot fi instalate în orice notebook, ultrabook sau mini sistem compatibil, oferind un plus de performanță semnificativ față de memorile standard. E bine de știu că memoriile standard ale unui notebook au o frecvență de 1066 sau 1333 MHz în cazul în care folosește DDR3L, iar un notebook de gaming poate avea memorii cu frecvență de 1600 MHz, însă nu mai mult. Vorbim aici de memoriile instalate de producătorul dispozitivului respectiv.

Frecvența și capacitatea acestui kit demonstrează în primul rând nivelul de performanță la care s-a ajuns în ultimii ani, mai ales pentru dispozitivele mobile cum sunt notebook-urile. Sigur, kitul nu este pentru toată lumea, însă entuziaștii vor fi încântați de disponibilitatea acestuia, mai ales dacă se gânadeau cum să își îmbunătățească laptopul pe care abia l-au cumpărat. G.SKILL va aduce pe piață kituri și de 16 și 8 GB, cu frecvențe similare, în cazul kitului de 8 GB acestea vor fi de 1866 MHz. Mai jos este un screenshot al kitului, rulând într-un notebook de gaming, MSI GT70 2OC, unde se poate observa stabilitatea acestor memorii la frecvențele specificate de producător.

G.SKILL DDR3L