G.SKILL anunță memorii de laptop DDR3 la o frecvență nativă de 2133 MHz

G.SKILL anunță memorii de laptop DDR3 la o frecvență nativă de 2133 MHz

G.SKILL anunță lansarea unui kit de memorii DDR3 pentru notebook sau sisteme ce folosesc standardul SO-DIMM, memorii cu o frecvență nativă de 2133 MHz.

G.SKILL Ripjaws SO-DIMM

De mult timp, upgrade-ul de memorie RAM al unui laptop a fost considerat benefic și ieftin doar din prisma cantității de memorie. Iată că și hardware-ul se nișează și merge acum mai mult pe calitate, așa cum ar trebui să o facă mulți dintre noi.

G.SKILL Ripjaws este un kit de memorii de 2×4 GB, cu frecvențe native de 2133 MHz și care funcționează la voltaje de 1.35 V.

Memoriile sunt recomandate pentru sistemele noi bazate pe Haswell sau chiar și pe Ivy Bridge și au o construcție ce permit instalarea acestora și în cele mai subțiri laptopuri. Chiar dacă discutăm de frecvențe net superioare oricărui alt kit de upgrade găsit prin magazine, funcționarea acestora la 1.35 V compensează pentru căldura disipată.

Memoriile au și radiatoare, însă grosimea infimă a acestora mă face să mă gândesc că nu sunt foarte eficiente și au rol mai mult de design.

Noile memorii G.SKILL funcționează la latențe CL11 și pot fi folosite chiar și pentru sisteme All In One sau pentru NUC-ul de la Intel.

Citește și: