Falcon Eye KC-2000, prima cameră capabilă să filmeze color pe întuneric

Falcon Eye KC-2000, prima cameră capabilă să filmeze color pe întuneric

Deşi nu am crezut că voi vedea aşa ceva decât în filme, generat pe calculator, Falcon Eye KC-2000 este o cameră ce .

falcon-eye-kc-2000 camera hd color noapte

Deşi pare să aibă aspectul unei camere obişnuite, dispozitivul din imaginea de mai sus s-ar putea să reprezinte cea mai impresionantă cameră despre care veţi citi o ştire anul acesta. Calificativul rupt din altă ecuaţie se datorează abilităţilor lui Falcon Eye KC-2000 de a , fără infraroşu şi de a genera conţinut color de înaltă definiţie.

Relevantă de exemplu pentru jurnalişti sau diverse autorităţi care vor să imortalizaze momente în beznă, această cameră reuşeşte să fotografieze şi, pe deasupra, să înregistreze conţinut video HD. Konamura este numele producătorului, un gigant cu 60 de ani de experienţă în domeniul camerelor. Este imună la intemperii, are doar două butoane pentru interacţiune şi integrează un senzor CMOS de 2/3”. Rezoluţia nativă a conţinutului filmat este de 1280 x 720 de pixeli, iar plaja dinamică este 250. Filmează în format H.264 şi fotografiile sunt JPEG.

În prima etapă, camera Falcon Eye KC-2000 se va comercializa exclusiv în Japonia, la un preţ necunoscut, urmând ca în scurt timp să fie disponibilă global, printr-o reţea de distribuţie.

falcon-eye-kc-2000-1-640x393

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: