Logitech Alert 750n: paza de noapte in HD si infrarosu

Logitech Alert 750n: paza de noapte in HD si infrarosu

Logitech-Alert750n

Logitech a lansat un nou model de camera din seria Alert de sisteme de siguranta. Sub denumirea de Alert 750n, camera reprezinta un sistem complet de supraveghere cu capabilitati de filmare HD si filmare nocturna in infrarosu. Separat mai poate fi achizitionata si o camera suplimentara, Alert 700n care poate fi utilizata pentru marirea suprafetei supravegheate.

Atat sistemul cat si camera suplimentara se lauda cu filmari la o rezolutie de 960×720 la 15 fps si un unghi de vizibilitate de 130 de grade.

Cea mai importanta caracteristica a noului sistem de securitate este posibilitatea filmarii in intuneric la distante de pana la 15 metri, adica aproape de doua ori mai departe decat alte camere similare, conform spuselor celor de la Logitech. Logitech Alert 750n permite crearea a 16 zone de detectare a miscarii care pot declansa inregistrarea video si notificarile prin telefon sau e-mail impreuna cu posibilitatea de a accesa online inregistrarea video.

Alert 750n va fi comercializat la aproximativ 300 de dolari, conform electronista.com, iar camera suplimentara 700n va costa 230 de dolari. Ambele urmeaza sa fie lansate in SUA si in Europa pe parcursul acestei luni.

Citește și:
Etichete: