Earin, cele mai mici căști wireless din lume

Earin, cele mai mici căști wireless din lume

Căștile wireless pot fi destul de mari și incomode, lucru care depinde și de tipul ales, in-ear sau over the era. Earin vrea să fie totuși cea mai mică dintre căștile wireless din lume, chiar pe segmentul in-ear.

Earin Casca Wireless

Earin, după cum spun creatorii săi, sunt așadar considerate cele mai mici căști wireless din lume.  După cum se poate observa și în imaginea de mai sus, forma lor este destul de obișnuită însă fără receiver-ul wireless discutăm deja de un dispozitiv mult mai compact. Casca propriu-zisă are o greutate de doar 5 grame și are o carcasă de plastic și un dop de silicon care se va așeza comod în ureche. Se împerechează cu smartphone-ul prin Bluetooth și vin cu o baterie de 50mAh care, conform creatorilor săi, va oferi o autonomie de aproximativ 3 ore la o singură încărcare. Există, de asemenea, o altă capsulă cu o capacitate de 100 mAh, care va ajuta la încărcarea căștilor atunci când nu sunt folosite.

Nu putem spune nimic de calitatea acestor căști și dacă se vor alinia sau nu gusturilor unui pasionat de muzică. Totuși, dacă sunteți interesați de o pereche, proiectul Kickstarter este în plină desfășurare. Proiectul Earin este la jumătatea sumei de care are nevoie și, cu încă 37 de zile de crowdfunding, există o șansă destul de bună ca acesta să fie realizat.

Personal, o autonomie de doar 3 ore nu mi se pare suficientă, însă, luând în calcul faptul că nu dețin nici un fel de fire și că nu am avut probabil zile în care să fi avut căștile în urechi mai mult de o oră, cred că vor avea un succes demn de menționat.

Citește și:
Etichete: