07 sept. 2013 | 00:12

SMS Audio Sync – Noi Casti wireless cu Active Noise Cancelling

ACTUALITATE
SMS Audio Sync - Noi Casti wireless cu Active Noise Cancelling

SMS Audio Sync este numele celui mai nou produs semnat 50 Cent, o pereche de casti cu ANC – Active Noise Cancelling, adica atenuare activa a zgomotului.

SMS Audio ANC

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu termenul, ANC reprezinta tehnologia prin care se inregistreaza zgomotul exterior din mediul in care se folosesc aceste casti, zgomot care apoi este redat sub o alta forma, direct utilizatorului, in casti. Astfel se creeaza un fel de „white noise”. Tehnologia este folosita la produsele pentru avion, pentru lucrul cu masini foarte zgomotoase sau pur si simplu pentru entertainment, situatie care se aplica si castilor SMS Audio Sync.

SMS Audio Sync 2

SMS Audio Sync 3

SMS Audio Sync 4

Nu sunt un fan al castilor Beats by Dr. Dre, SMS Audio sau orice alta marca detinuta si reprezentata de vreun rapper celebru. Din punct de vedere comercial, acestea au un foarte mare succes, insa din punct de vedere acustic nu sunt de acord cu redarea sunetului. Acesta este predominant la frecventele joase, fiind destul de limitat la medii si inalte. SMS Audio Sync, o pereche de casti Bluetooth, parca nu mai are deficiente atat de mari la acest capitol. Pe de alta parte, castile sunt destul de usoare si comode.

SMS Audio Sync X

Acum, auditia mea s-a limitat la doar cateva minute la IFA Berlin 2013, insa este posibil ca ANC-ul sa atenueze o mare parte din problemele mentionate mai devreme. Oricum, SMS Audio Sync merita incercate, au un sunet ceva mai curat decat Beats by Dr. Dre si sunt in mod sigur ceva mai comode decat acelea.

SMS Audio

SMS Audio2