24 iul. 2014 | 09:30

Destiny Beta ajunge și pe Xbox One și Xbox 360

ACTUALITATE
Destiny Beta ajunge și pe Xbox One și Xbox 360

First-person shooter-ul Destiny își deschide porțile beta către toți utilizatorii de console din toată lumea înainte de disponbilitatea oficială. De azi, Destiny Beta e disponibil pe Xbox One și Xbox 360.

screen-shot-2014-06-09-at-9-20-42-pm

Jocul propriu-zis va fi lansat pe 9 septembrie pe ambele platforme, iar cei care vor să joace încă de acum au nevoie de un cod de acces beta. Cei care au precomandat deja jocul îl vor fi primit, dar alții pot intra pe internet, unde se oferă numeroase coduri de beta.

Destiny a fost creat de cei care sunt în spatele Call of Duty și Halo, iar în joc suntem gardienii ultimului oraș de pe Pământ și mergem printre ruinele sistemului nostru solar.

Citește review-ul nostru la Transformers. 

Pe PlayStation, utilizatorii au primit Beta mai devreme.  Download-ul are 13,2 GB, în timp ce instalat va ocupa 14,3 GB din spaţiul pe care îl aveţi pe consolă.

Pentru a precomanda jocul, ne putem duce pe unul dintre site-urile indicate de Microsoft. În momentul de față, titlul costă 60 de dolari și varianta finală va fi disponibilă, după cum spuneam, la începutul lui septembrie.

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele