Răzbunarea mașinilor: Bateria explodată a unui laptop Dell face victime

Răzbunarea mașinilor: Bateria explodată a unui laptop Dell face victime

Pe lângă foarte multe şi Galaxy S-uri explodate, se pare că şi utilizatorii de notebook-uri Dell au probleme cu baterii explodate.

Dell explodat notebook baterie

De câţiva ani deja, am tot citit informaţii şi am văzut imagini cu telefoane explodate din varii motive. Nu acelaşi lucru se poate spune însă de , până acum. Ca de obicei, bateria se pare că este ,,capul răutăţilor” în acest eveniment care a avut loc în SUA în urmă cu câteva zile.

O doamnă în vârstă de 72 de ani din Pennsylvania, SUA, cu numele de Loretta Luff a suferit numeroase arsuri după ce notebook-ul pe care îl folosea a explodat atât de puternic, încât bateria a sărit la câţiva metri distanţă. Instant, cămaşa purtată de americancă a luat foc, iar în timp ce încerca să o dea jos, părul ei a ars în proporţie semnificativă. În total, au fost înregistrate arsuri pe picioare, braţe şi faţă, cel mai afectat fiind unul dintre picioare cu care probabil a călcat pe baterie pentru a stinge focul.

Pompierii veniţi la faţa locului au confirmat că la baza evenimentului s-a aflat bateria laptopului Dell utilizat de respectiva doamnă. Cei de la Dell, deşi s-au grăbit să lanseze un comunicat pe marginea subiectului, au fost foarte reticenţi în a-şi asuma vina. Mai precis, oficialii companiei au afirmat că vor investiga incidentul, dar este foarte probail că de vină să fi fost o baterie nesuportată oficial.

De partea cealaltă a baricadei, victima exploziei a recunoscut că a schimbat bateria respectivului laptop, dar nu ştie dacă a folosit o baterie originală sau nu.

Citește și: