Răzbunarea mașinilor: Bateria explodată a unui laptop Dell face victime

, 02 Iul, 11:21

Pe lângă foarte multe şi Galaxy S-uri explodate, se pare că şi utilizatorii de notebook-uri Dell au probleme cu baterii explodate.

Dell explodat notebook baterie

De câţiva ani deja, am tot citit informaţii şi am văzut imagini cu telefoane explodate din varii motive. Nu acelaşi lucru se poate spune însă de , până acum. Ca de obicei, bateria se pare că este ,,capul răutăţilor” în acest eveniment care a avut loc în SUA în urmă cu câteva zile.

O doamnă în vârstă de 72 de ani din Pennsylvania, SUA, cu numele de Loretta Luff a suferit numeroase arsuri după ce notebook-ul pe care îl folosea a explodat atât de puternic, încât bateria a sărit la câţiva metri distanţă. Instant, cămaşa purtată de americancă a luat foc, iar în timp ce încerca să o dea jos, părul ei a ars în proporţie semnificativă. În total, au fost înregistrate arsuri pe picioare, braţe şi faţă, cel mai afectat fiind unul dintre picioare cu care probabil a călcat pe baterie pentru a stinge focul.

Pompierii veniţi la faţa locului au confirmat că la baza evenimentului s-a aflat bateria laptopului Dell utilizat de respectiva doamnă. Cei de la Dell, deşi s-au grăbit să lanseze un comunicat pe marginea subiectului, au fost foarte reticenţi în a-şi asuma vina. Mai precis, oficialii companiei au afirmat că vor investiga incidentul, dar este foarte probail că de vină să fi fost o baterie nesuportată oficial.

De partea cealaltă a baricadei, victima exploziei a recunoscut că a schimbat bateria respectivului laptop, dar nu ştie dacă a folosit o baterie originală sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Makélélé

Am un laptop DELL XPS 1530 cumparat de nou in SEPTEMBRIE 2008 din SUA si acum il folosesc pe 2 -IULIE – 2014 si ma mai tine bateria 1 ore si 45 minute .
Nu am avut nici o problema cu el in cei 5 ani si ceva … in SEPTEMBRIE 2014 se fac 6 ani de cind il am .
Am cumparat atunci modelul de virf cel mai scump ( nu am ales la el HARD din acelea SSD . Am hard disc clasic 500 Gb de 5400 rot/min . In rest e cel mai scump de la vremea respectiva . Virf de gama .

Vlad Andriescu

Exploziile acestea nu sunt neapărat o recurență, cât o întâmplare.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail