Deadline, aplicația care îți spune cât mai ai de trăit

, 31 Oct, 12:56

O nouă aplicație încearcă să ghicească exact data și ora la care vei muri. Deadline este disponibilă pentru dispozitivele cu iOS.

RIP1

Dacă tot este Halloween-ul, ne-am gândit să prezentăm Deadline, o aplicație de-a dreptul sinistră care încearcă să estimeze cât timp mai ai de petrecut pe această planetă.

Aplicația de 0,99 dolari combină datele culese de aplicația HealthKit din iOS 8 cu o serie de informații personale pentru a calcula cât mai ai de trăit.

Dezvoltatorul Alaric Cole, responsabil și pentru o aplicație care numără pașii, susține că algoritmul folosit de Deadline este similar cu cel folosit de companiile de asigurări pentru a genera o estimare.

Utilizatorii pot face schimbări în aplicație, în cazul în care și-au modificat stilul de viață, iar cronometrul va fi actualizat.

Mai mult, cei care vor să-și amintească constant să trăiască clipa, căci sfârșitul e aproape, pot alege să folosească și widgetul Deadline. 

deadline

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail