Crysis 3 – Multiplayer Video Tutorial

, 29 Ian, 16:25

Astazi se lanseaza beta-ul de multiplayer pentru Crysis 3, iar Crytek a lansat clipul de mai sus pentru a fi vizualizat in timpul download-ului. Acesta este un tutorial video, care explica cele doua moduri de joc incluse in aceasta versiune a jocului si ofera cateva sfaturi jucatorilor.

Se pare ca pe PC echipele vor putea fi alcatuite din cate opt jucatori, in timp ce consolele vor trebui sa se multumeasca cu sase jucatori de fiecare parte. Hunter si Crash Site sunt modurile de joc incluse, fiecare dintre acesta oferind un alt stil de joc. Hunter este un fel de zombie mode, in care „vanatorii” elimina membri ai echipei adverse, care apoi li se alatura, in timp ce Crash Site este un soi de Domination, insa mult mai frenetic, intrucat obiectivele sunt in continua schimbare.

Crysis 3 se lanseaza pe 22 februarie in Europa si va fi disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3, iar beta-ul este de asemenea disponibil incepand de azi pe toate aceste platforme.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail