Cougar lansează o tastatură impresionantă, cu mult aluminiu

Cougar lansează o tastatură impresionantă, cu mult aluminiu

Cougar lansează o tastatură de gaming, cu un design ce a reușit deja să atragă atenția juriului de la iF 2014, competiția de design internațională. 

Cougar 700K 3

Cougar, producătorul pe care îl cunoaștem mai multe pentru sursele sale și pentru carcasele de PC destinate tot segmentului de gaming, a lansat recent o tastatură pe nume 700K, un produs impresionant pentru portofoliul lor de produse. Aceasta dispune de taste mecanice, și de o structură de aluminiu cu un tratament premium. Această metodă constructivă aduce o stabilitate mai mare în utilizare, și oferă utilizatorului o experiență mai bună decât tastaturile cu o structură mai flexibilă, din plastic.

Tastatura folosește switch-urile Cherry MX, evaluate să reziste la aproximativ 50 de milioane de apăsări. Pooling rate-ul este de 1000 Hz iar timpul de răspuns de 1 ms. Cougar 700K are 6 taste programabile ce suportă înregistrarea ”on-the-fly” pentru macro-uri. Există trei moduri de preset-uri, obținându-se astfel 18 taste programabile.

Iluminarea tastaturii se face în 5 trepte sau poate fi oprită complet pentru a nu deranja utilizatorul. Prețul acestei jucării va fi în jur de 150 Euro, și va fi disponibilă de la începutul lunii viitoare.

Cougar 700K 1

Cougar 700K 2

Cougar 700K 4

Citește și: