COUGAR lanseaza noi surse PC – GX V2

COUGAR lanseaza noi surse PC - GX V2

COUGAR a prezentat de curand noua serie de surse pentru entuziasti, GX V2, cu certificare 80 Plus Gold. V2 – versiunea a doua?… Incep sa cred ca nici un producator nu mai are imaginatie… Cred ca departamentul de marketing putea gasi ceva mai bun.

Noua serie acopera foarte bine segmentul de la 600 W pana la 1050 W in pasi de 100 W si ofera o eficienta testata de pana la 93%. Acesta este cel mai inalt nivel de eficienta posibil in industrie pentru surse in acest moment.

Un upgrade major in aceasta revizie este ventilatorul VORTEX, care la noua serie GX V2 este de 14 mm si se bazeaza pe un sistem hidro-dinamic ce creste foarte mult durata acestuia de viata si reduce zgomotul la minim. Suprafata neagra, aspra in combinatie cu deschiderea ventilatorului de culoare aurie adauga un plus de agresivitate designului. Managementul cablurilor este imbunatatit prin folosirea unor cabluri noi, plate, ce simplifica instalarea si reduc frecarea cu aerul.

Cablurile de baza nu sunt modulare, sunt direct legate de sursa – acele cabluri pentru placa de baza si prima placa video cu alimentare separata. Distributia incarcarii cu energie se face in mod automat si separat catre CPU si GPU pentru a evita unele suprasarcini si pentru a proteja componentele, mai ales in cazul sistemelor cu mai multe placi grafice in sistem SLI sau CrossfireX.

Am intalnit cazuri in care o sursa de slaba calitate poate fi cauza tuturor problemelor intr-un computer. Voi nu?

Citește și:
Etichete: