Chrome Remote Desktop, disponibil acum în Google Play

, 18 Apr, 17:17

Gogole a lansat aplicația Chrome Remote Desktop pentru dispozitivele cu Android, pentru a putea accesa desktop-ul PC-ului de pe telefon.

Chrome Remote Desktop

Chiar dacă serviciile remote desktop de la Google sunt disponibile de ceva vreme, acum pe Android puteți accesa desktop-ul PC-ului de acasă prin intermediul noii aplicații. La fel ca serviciile de genul Splashtop sau TeamViewer, aplicație permite vizualizarea ecranului în timp real, cu mici întârzieri desigur cauzate de stabilitatea și lățimea de bandă a conexiunii de internet. Cel mai interesant aspect este desigur prețul, care este zero. Aplicația este gratuită, și spre deosebire de Splashtop de exemplu, care permite accesul doar pe rețeaua locală în mod gratuit, iar pentru accesul prin internet cere o taxă de utilizare, Chrome Remote Desktop poate fi folosită de oriunde. Și TeamViewer are această funcție, însă pe Android consumă destul de multe resurse și nu este chiar atât de stabil.

Aplicația are doar 2.1 MB pentru download și aveți nevoie de un smartphone cu Android 4.0 minim pentru a o putea folosi. Este necesară și instalarea plugin-ului Chrome Web Store pentru ca aceasta sa funcționeze, iar detaliile sunt explicate pe înțelesul tuturor la prima pornire a aplicației. Aplicația poate fi downloadată de pe Google Play, urmărind link-ul de aici.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail