CEO-ul Razer avertizează clienții de posibilitatea unor fraude

CEO-ul Razer avertizează clienții de posibilitatea unor fraude

Acum câteva luni Razer a anunțat un dispozitiv din categoria wearables pe numele său Razer Nabu. Acum, CEO-ul companiei avertizează clienții de posibile fraude.

Razer-Nabu

Dispozitivul nu a fost încă lansat publicului larg, singurii care beneficiază de acesta sunt momentan dezvoltatorii care lucrează în cadrul companiei. CEO-ul Razer, Min-Liang Tan a postat mesajul de avertizare pe pagina sa atunci când a văzut anunțuri de vânzare a dispozitivului care ajung și la 400 de dolari. Se pare că freba dispozitivelor inteligente purtabile este destul de mare dacă există 37 de licitatori la acel produs. Mesajul lui Min-Liang Tan este simplu și la obiect.

”Nu am livrat nici un dispozitiv Razer Nabu către nici unul din doritori așadar vă sfătuim să nu încercați achiziționarea acestuia de la oricine pretinde că îl vinde. Mai departe, prețul de retail al dispozitivului va fi de sub 100 de dolari, și deși veți găsi persoane care vor încerca să revândă acest dispozitiv la prețuri mai mari, la fel ca orice alt produs Razer, vă sfătuim să nu achiziționați de la aceștia.”

Disponibilitatea lui Razer Nabu este momentan limitată către membrii care au făcut deja precomandă pentru el și va mai dura ceva până când acest dispozitiv va putea fi achiziționat de pe Amazon sau de la orice alt retailer mai mare.

Razer-Nabu-ebay

Citește și:
Etichete: