Razer Nabu are funcționalitatea de a detecta utilizatorii din apropiere

Razer Nabu are funcționalitatea de a detecta utilizatorii din apropiere

Pentru cei care nu sunt familiari cu Razer Nabu, acesta este un smartband creat de Razer, o companie cunoscută în mod special pentru accesoriile de gaming și periferice.

Razer Nabu

Razer Nabu a fost lansată de curând și conform CEO-ului companiei, Min-Liang Tan, acesta a dezvăluit o serie de funcționalități ale acestei brățări, pe care fanii o așteaptă deja cu nerăbdare. În urma discuției lui Min-Liang Tan cu cei de la Polygon, a reieșit faptul că Razer Nabu ar putea fi folosită într-un mod similar cu Tinder, aplicația de dating. Tinder este o aplicație ce scanează utilizatorii din apropiere și arată profilele lor. De acolo, utilizatorii pot da un simplu swipe către stânga sau dreapta pentru a arăta dacă sunt interesați sau respectiv neinteresați de acei utilizatori afișați.

Razer Nabu va deține și ea o funcționalitate similară, identificând utilizatorii brățării care au interese comune cu cel care poartă acest dispozitiv. Atunci când detectează pe cineva, brățara va vibra, iar de acolo, utilizatorii vor trebui să recurgă la metoda clasică de a interacționa în mod direct cu acel utilizator, introducându-se și lansând o conversație. Razer Nabu nu este încă un produs lansat oficial, însă dezvoltatorii interesați de aceasta pot aplica pe site-ul producătorului pentru a obține SDK-ul și produsul înaintea consumatorului final.

 

Citește și: