Ce poate să facă o aplicaţie de 1.000 de dolari pentru iPhone?

, 16 Sep, 07:45

Zilele trecute a apărut în App Store prima aplicaţie de iPhone cu preţul de 1.000 de dolari. Această poartă numele de Vizzywig 4K și singurul lucru pe care îl face e să filmeze 4K.

vizzywig 4k app iphone 5s 1000 dolari

Cele mai multe aplicaţii din orice magazin virtual sunt gratuite. Pe locul doi vin aplicaţiile care se încadrează în valoarea simbolică de 1 dolar. Orice utilitar sau joc care depăşeşte această valoare trebuie să facă ceva foarte deosebit pentru a-şi justifica preţul. Plecând de la această premisă, mi se pare incredibil că cineva cere 1.000 de dolari pentru Vizzywig 4K.

Partea interesantă este că dezvoltatorul aplicaţiei încearcă să justifice respectiva valoare, afirmând că este singura din lume capabilă de aşa ceva. Mai precis, este vorba de , o funcţie pe care Apple s-a îndârjit să nu o introducă nativ în smartphone-urile sale până la această oră.

Dacă sunteţi tentaţi, aplicaţia poate fi descărcată de aici. Ca funcţionalitate, aceasta generează conţinut video 4K prin captura de 24 de fotografii pe secundă la rezoluţie 4K însoţite de conţinut audio. Rulează 5s şi iOS 7, datorită puterii necesare de procesare. În schimb, merită să aveţi în vedere că lipseşte compatibilitatea aplicaţiei cu iOS 8, deoarece, Apple a restricţionat în noul iOS captura în rafală de fotografii la 10 cadre pe secundă.

La final, după editarea direct pe telefon, conţinutul generat poate fi urcat pe YouTube la rezoluţie 4K sau poate fi descărcat pe computer. În mod evident, aceeaşi sumă de bani poate fi cheltuită pe o cameră 4K dedicată. Sunt curios dacă la nivel global cineva va aprecia gestul celor de la Apple de a aproba un astfel de program şi va descărca Wizzywig 4K.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail