CCleaner vă face acum curăţenie şi pe Android, nu doar pe Windows

CCleaner vă face acum curăţenie şi pe Android, nu doar pe Windows

Tocmai a fost lansat CCleaner . Fie el şi în variantă beta, micuţul progrămel are un viitor strălucit în faţă.

ccleaner windows android

Dintre programele care vă fac un pic de , CCleaner este unul dintre cele mai sigure şi populare. Foarte mulţi dintre noi l-au instalat vreodată, intenţionat sau din greşeală, în speranţa să remedieze rapid o problemă cu al lor Windows.

Într-o formă similară, dar cu o interfaţă mult mai intuitivă, CCleaner Beta este acum disponibil pentru Android. Se lucrează din prima parte a lui 2013 la el, iar după aproximativ un an de zile, îl puteţi şi voi experimenta. Este dezvoltat tot de Piriform, din păcate, pentru a-l putea instala trebuie să vă înscrieţi pe pagina comunităţii de pe Google Plus.

Lăsând la o parte micile handicapuri şi vulnerabilităţi ale unui software beta, CCleaner pentru telefoanele cu Android vă curăţă istoricul din Browser, memoria cache a aplicaţiilor, conţinutul din clipboard şi multe altele. Este capabil până şi să vă şteargă la grămadă toate apelurile recente şi SMS-urile. Pe lângă toate astea, vă ajută să eliminaţi şi programele nedorite. Dacă vreţi să ştiţi cum staţi cu resursele telefonului vostru inteligent, tot CCleaner vă oferă o imagine de ansamblu asupra performanţei procesorului, a memoriei RAM, a spaţiului de stocare şi a autonomiei.

Pe termen lung, CCleaner pentru Android va incorpora multe funcţii intersante. Există deja un proiect pentru funcţii exclusive dedicate celor care folosesc terminale cu drepturi de root. Până atunci, încercaţi să vă clasificaţi ca şi tester pentru a o experimenta pe ,,pielea voastră” în beta.