Butterfleye este o cameră avansată menită să treacă neobservată

Butterfleye este o cameră avansată menită să treacă neobservată

Pentru situaţiile în care vreţi să vedeţi ce se întâmplă acasă din concediu, există o nouă intitulată Butterfleye.butterfleye camera securitate

au un aspect destul de specific şi pot fi ascunse destul de greu într-un mediu ambiant. Din fericire, pentru că trăim cu o nevoie cronică de a supraveghea şi noi ce se întâmplă în confortul căminului, există camere care, prin designul lor, pot trece neobservate. O astfel de cameră, bună de luat în concediu sau de lăsat de acasă, este şi Butterfleye.

Dacă o luaţi cu voi, este capabilă să înregistreze tot ce se întâmplă în faţa voastră, fără nici un fel de intervenţie suplimentară. Aceeaşi lipsă de interacţiune este specifică pentru Butterfleye şi când o lăsaţi acasă pentru a vă ţine la curent cu activităţile persoanei care are grijă de copil sau a doamnei care se ocupă de curăţenie. În astfel de contexte, întregul stream video vă poate fi oferit printr-o conexiune fără fir pe telefon sau tabletă, cu condiţia să fiţi în prezenţa unei conexiuni decente la internet. Nu de alta, dar vorbim de un stream video full HD cu unghi larg capturat de un senzor de 3 megapixeli.

Tot la capitolul funcţii avansate, intră autonomia foarte mare a acestui gadget care poate funcţiona pe baterie şi sistemul avansat de management energetic de care dă dovadă. Până nu simte prezenţa în cameră a unei persoane aflate în mişcare, gadgetul poate sta fără probleme în stand by.

Butterfleye nu este încă disponibilă, doar puteţi face deja precomandă şi va veni la uşă cândva în toamna acestui an contra sumei de 200 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: