Black Friday 2014 la Domo înseamnă o săptămână de reduceri

Black Friday 2014 la Domo înseamnă o săptămână de reduceri

Black Friday 2014 ajunge și în magazinele Domo începând de vineri, 21 noiembrie, evenimentul bazându-se pe conceptul de o săptămână de zile de vineri.

Domo Black Friday 2014

“Așa cum ne-am obișnuit deja clienții, Black Friday la Domo nu este doar o singură zi de reduceri, ci o întreagă săptămână de zile de Vineri: Vineri, Vâmbătă, Vuminică, Vuni, Varți, Viercuri și Voi! Astfel vor avea 7 zile pentru a-și achiziționa produsele dorite la prețuri reduse substanțial. În plus, pentru  a putea face cele mai bune oferte, am invitat clienții să ne spună ce ar dori să le aducă Black Friday la Domo. Celor care au acceptat provocarea noastră le vom trimite oferta Domo de Black Friday vineri la primele ore ale dimineții. Până acum, pe www.domo.ro s-au înscris peste 20.000 de clienți“, declară Sylvia Kerzbek, Marketing Manager DOMO Retail.

Pe baza conceptului de ”o săptămână de zile de vineri”, după cum ați observat mai devreme, cei de la Domo au înlocuit oarecum în mod neinspirat prima literă a fiecărei zile a săptămânii, cu litera ”V”. Trecând peste asta, Black Friday 2014 la Domo se desfășoară atât online, cât și în magazinele din întreaga țară. Programul de lucru al magazinelor va fi modificat pentru a răspunde cererii clienților. Astfel, vineri, 21 noiembrie, magazinele se deschid mai devreme, la  ora 6 am, iar „vâmbătă”, la ora 8 am și se vor închide mai târziu.

Black Friday 2014 la Domo

De asemenea, pe lângă prețuri reduse la o gamă largă de produse, clienții Domo găsesc și servicii de asistență, garanție, finanțare, transport, instalare și service. În cadrul campaniei, clienții vor beneficia și de reduceri la produse ale unor branduri IT precum Lenovo, Acer, Canon, şi Logitech, electrocasnice mari Arctic, Beko, Electrolux, Whirlpool, Zanussi și Hotpoint, electrocasnice mici Philips, Rowenta şi Moulinex, aparate foto Sony, Nikon și Samsung, televizoare Samsung, LG, Sony și Toshiba, dar și tablete și telefoane Samsung, Allview, Utok şi Eboda.

Pentru Black Friday 2014, compania estimează vânzări cumulate de  peste 50% față de ediția anterioară. Black Friday 2013 a debutat la Domo cu vânzări de 4 milioane de euro, înregistrate până la ora 12.00 în cele 97 de magazine din rețeaua Domo Retail.

Etichete: