Black Friday 2014 aduce reduceri de până la 60% la Oktal.ro

Black Friday 2014 aduce reduceri de până la 60% la Oktal.ro
12:41 18.11.2014

Black Friday 2014 la magazinul Oktal.ro va începe  vineri, 21 noiembrie, iar compania a pregătit reduceri substanțiale, de până la 60%.

black friday 2014 oktal.ro

Cu ocazia Black Friday 2014, cei de la Oktal.ro se așteaptă la vânzări de aproximativ două milioane de euro. “Black Friday 2014 reprezintă un moment semnificativ pentru Oktal.ro. Reducerile pe care le oferim clienților noștri cu această ocazie au fost create în așa fel încât să răspundă solicitărilor acestora. Tocmai de aceea, am ales ca produsele care intră la reducere în 2014 să fie dintre cele care au înregistrat cereri masive pe parcursul acestui an”, a declarat Dan Dumitrescu, general manager Oktal.ro.

Astfel, printre produsele care vor beneficia de reduceri începând cu data de 21 noiembrie se numără laptopurile, televizoarele, tabletele, telefoanele mobile, electronicele, electrocasnicele, calculatoarele și componentele PC. Anul trecut de Black Friday, magazinul Oktal.ro a înregistrat vânzări de aproximativ 1,5 milioane de euro. Pentru Black Friday 2014, însă, se preconizează o creștere impresionantă a acestora cu pană la 500 de mii de euro, estimându-se o valoare totală a produselor vândute de 2 milioane de euro.

“De asemenea, pe lângă reducerile pe care le oferim clienților noștri în această perioadă, avem și câteva servicii adiționale, post vânzare, pe care le garantăm. Dintre acestea, menționez promisiunea de returnare a banilor în situația în care clientul dorește să returneze, în maxim 30 de zile de la cumpărare, un laptop de ale cărui performanțe este nemulțumit, dar și programul complet gratuit care îi ajută pe consumatori sa economisească timp și bani, numit E-Service”, a precizat managerul Oktal.

Totul despre Black Friday 2014: „Playtech“ adună toate informațiile despre Vinerea Neagră aiciAici ai istoria acestei zile a reducerilor, iar aici ai o explicație de ce se măresc prețurile înainte de Black Friday.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: